NOA N7

GAZE
INTO THE NIGHT SKY

NOA n7
display

5.7" 18:9 HD+

android

Android 8.1

fast_charging

3000mAh

cpu

4GB

storage

64GB Ruajtja

camera

16MP + 2x 16MP

noa n7 phone

MATERIALE PËR ÇDO EPOKË

Shtëpizë qeramike

Balta dhe qeramika të tjera janë pranë nesh nga Epoka e Gurit deri në shekullin 21. Ne morëm këtë material të lashtë dhe krijuam një shtëpizë të vetme me ngjyrë blu kobalt të thellë që shëndrit dhe ndryshon nuansat nën kushte të ndryshme të ndriçimit.

ëndërro

sytë e hapur

noa n7 camera

I dhamë telefonit N7 dy kamera Sony IMX 298 16MP, e cila ju jep mundësinë për të xhiruar foto fantastike kudo që të jeni!

noa n7 photo

FOTO PERFEKTE

noa n7 photos features

Çdo gjë që krijojmë mund të pasurohet me muzikë të mirë, por edhe muzika më e mirë mund të prishet kur ndëgjohet nëpërmjet kufjeve të keqia. Për të zgjidhur këtë problem, ne kemi licencuar teknologjinë DTS me famë botërore për të shijuar tingullin fantastik në lëvizje!

FACE ID

Sigurimi i fotove tuaja nuk ka qenë kurrë më i lehtë - thjesht regjistroni "selfie" dhe NOA N7 do të skenoj fytyrën tuaj dhe do krijoni një fotografi dixhitale që do t'ju identifikojë si pronar i vërtetë.

noa n7 face id
noa n7 model back

FACE BEAUTY

Le të shkëlqejë uni jote si një yll

TË FELLA, FOTO ME DETAJE

80MP

Oversampling softvwe

Programi i fuqishëm N7 smartphone kombinon dy foto nga dy burime për t'i kombinuar ato në një foto të veçantë 80MP!

noa n7 80mb woman

PËRFUNDIMET FANTASTIKE TË ZËRIT

noa n7 dts

kudo që janë

Relax nën yjet me zë të përforcuar DTS.

noa n7 front

Specifikimet teknike

 • MT6750 1.5GHz Octa Core 4G LTE
 • 5.7" HD+ 18:9, 720*1440px
 • 4GB RAM
 • 64GB Storage (do 128GB)
 • 3300 mAh lithium
 • Android 8.1
n7 noa mobile sketch
 • 16MP /16MP Dual Sony IMX 298
 • FaceID, G/P/L-sensor, Gyrometer, Lightsensor
 • GPS (1.57542GHz) + AGPS Navigator
 • Dual SIM (hybrid, 2x nano SIM)
 • DTS Audio
 • 72.2*153*9mm

mbështetje