NOA N2

Partneri juaj i ri.

NOA N2
display

5" FullHD

android

Android 7.0

fast_charging

3850mAh

cpu

3GB RAM

ram_rom

32GB Ruajtja

Të dhënat tuaja, në majë të gishtave tuaj

Ruajtja e të dhënave në cloud është e përkryer kur duhet të shpërndani informacion, por ruajtja lokale nënkupton që të dhënat tuaja janë të sigurta edhe me çështjet e serverit. Ne kemi siguruar të dhënat tuaja private dhe të biznesit dhe i kemi vënë në majë të gishtave tuaj me 32 gigabajt të magazinimit në NOA N2.

Siguri e thjeshtuar

Shuma e informacioneve konfidencial që na duhet të kujtojmë për të vepruar në botën e biznesit po rritet në mënyrë eksponenciale çdo ditë. Lehtësoni jetën tuaj me një lexues të gjurmëve të gishtave që lejojnë N2 dhe ju të mbroni të dhënat tuaja me një prekje të thjeshtë.

noa n2 fingerprint

Bota në pëllëmbën tuaj

Rrjetet sociale dhe teknologjia celulare na kanë sjellë më afër se kurrë, dhe ne kemi siguruar që ju të mund të përjetoni kristal qartë me ekranin NOA N2 5 inç FHD. Dërgoni mesazhe, vendosni statusin e mediave tuaja sociale dhe mbani kontakt me partnerët tuaj të biznesit, miqtë dhe familjen tuaj dhe sigurohuni që ju mund t'i përjetoni ato kristal pastër në ekranin Full HD të NOA N2.

Dërgimi i mesazheve, përhapje në media sociale dhe fotografimi nuk kan qenë kurrë më kënaqësi!

noa n2 phone part noa n2 phone part noa n2 phone part noa n2 phone part
noa n2 nougat

Shpërblehuni me një delikates

NOA N2 lançon Nougat 7.0, i cili siguron që aplikacionet tuaja të jenë në një sistem operativ të përditësuar

Jeni në lëvizje!

Nuk ka asgjë më të keqe se një bateri bosh kur jeni jasht, por tani me NOA N2 me një bateri prej 3850 mAh mund të jeni gjithmonë në lëvizje!

noa n2 silver noa n2 gold

I argjendtë apo artë?

noa n2 phones

Kamera e pasme

noa n2 camera

Kamera e përparme

noa n2 camera

Ndani pikëpamjen tuaj për gjërat

Kamera e përparme 5MP, e kombinuar me kamerën e pasme 13MP,është këtu që tu siguroj që ju vizionin tuaj ta paraqisni gjithkund.

Specifikimet teknike

  • MTK6737T quad core 1.5GHz 64bit
  • 5“ inch FHD IPS SHARP 1920x1080px
  • 3GB RAM
  • 32GB Memorie
  • 3850 mAh litium
n2 noa mobile sketch
  • Android 7.0
  • 5MP para / 13MP pas
  • 4G LTE
  • hapje me shenjë të gishtit
  • 142.7*69.3*8.9mm

mbështetje