NOA N10

noa n10 phone

Hapi më afër yjeve

NOA N10 EISA 2018-2019 best buy smartphone
android

Android 8.1

display

6.18" 19:9 FHD+

cpu

MT6763V/WT 2.5GHz

fast_charging

3300mAh

camera

Kamera e pasme e dyfishtë

storage

4GB / 64GB

noa n10 phone

Më shumë
Zgjero ekranin

Nga viti në vit, ne shikojmë gjithnjë e më shumë përmbajtje video përmes telefonave tanë celularë. Për tu mundësuar përdoruesive tanë edhe përvoja më intensive, ne kemi ofruar një ekran NOA N10 me një raport 19: 9. Gëzoni videot tuaja pa pasur nevojë të shihni bare të zeza në krye dhe në fund të ekranit.

Fuqia e zërit

Koha e pajisjeve të dedikuara ekskluzivisht për riprodhimin e muzikës është pothuajse i sosur dhe vendi i tyre është i zënë nga telefonat celularë. Në mënyrë që përdoruesit tanë të telefonisë celulare N10 të gëzojnë këngët e tyre të preferuara në lëvizje si kurrë më parë, ne kemi licencuar teknologjinë e njohur DTS të shëndoshë, e cila përmirëson cilësinë e zërit edhe në kushte më pak ideale!

noa n10 phone

materiale të përjetshme

Duke pasur parasysh rritjen e vazhdueshme të telefonave celularë, është e rëndësishme që masa totale e tyre të mos tejkalojë një kufi të arsyeshëm. Për të zvogëluar peshën e NOA N10 dhe për ta bërë atë më të lehtë për t'u përdorur, i kemi dhënë një trup ultra të hollë me një shtresë rrëshqitëse që kombinon dobinë dhe elegancën në një paketim unik.

Fotot të mprehura deri në limit

Kamera e pasme

16MP Sony IMX499

Falë avancimit të teknologjisë celulare, ne mund ta përdorim kamerën në çdo kohë. Për fat të keq, cilësia e këtyre kamerave ende mbetet prapa për kamerat që janë si pajisje të ndara. Për të kapërcyer hendekun në teknologji dhe për të mundësuar kapjen e filmave me cilësi të lartë kudo që të jeni, ne kemi zbatuar teknologjinë oversampling të NOA N10, e cila përdor kamerat e dyfishtë Sony IMX499 16MP për të krijuar një rezolucion deri në 96 MP!

Smile hap të gjitha dyert

Kamera e përparme

16MP

Mbrojtje

FACE ID

SELFIE

FACE BEAUTY

Fytyrat tona janë një nga shumë gjëra që na bëjnë të veçantë dhe që na identifikojnë. Për të përdorur më mirë këtë fakt, ne kemi ofruar Teknologjinë e Zbulimit të Fytyrës tek NOA N10, me të cilën lehtë mund të zhbllokoni dhe të bllokoni telefonin tuaj duke shkrepur një selfie. NOA 10, një telefon celular që ju njeh në një shikim!

Hapi më afër yjeve

Që kur filloi revolucioni i smartfonëve, i përdorim ato gjithnjë e për më shumë gjëra, dhe tani gjithë jeta jonë është ruajtur në këtë pajisje të gjithanshme. Në mënyrë që informacioni juaj personal dhe financiar të jenë të sigurta nga sytë kurioz, ne kemi pajisur tiparin e njohjes së fytyrës NOA N10, në mënyrë që të kontrolloni lehtë dhe efektivisht aksesin në telefonin tuaj celular. Falë NOA N10, kontrolli i të dhënave tuaja personale nuk ka qenë kurrë më i lehtë!

Specifikimet teknike

 • MT6763V/WT 2.5GHz Octa Core 16NM
 • 6.18" 19:9 FHD+ IPS 1080*2246px
 • 4GB RAM
 • 64GB ruajtje (do 256GB)
 • 3600 mAh lithium
 • Android 8.1
n10 noa mobile sketch
 • 16MP /16MP dual Sony IMX499 Oversampling up to 96MP
 • G/P/L-sensor, Gyrometer, Lightsensor
 • GPS (1.57542GHz) + AGPS Navigator
 • Dual SIM (2x nano SIM) / dual Standby
 • DTS Audio
 • 75.6*155*7.9mm 168g

mbështetje