H2
PËRCAKTIMI I RI I IMPRESIONIT
noa h2 phone

H2 HD INCELL EKRAN I SJELL PROFILIT TIJ TË HOLLË, NJËKOHËSISHT DUKE I DHËNË FOTO TË MPRHTA DHE TË QARTA.

display

5" HD

android

Android 6.0

fast_charging

2250mAh

cpu

Quad core CPU

fingerprint

Lexuesi i gjurmëve të gishtave

noa h2 phone

ELEGANCA E MBROJTUR

Mbyllja metalike H2 shërben për të mbrojtur brendësinë e saj delikate dhe jep një përfundim të rafinuar të aluminit të lëmë

Përjetoni më të mirën e të dy botëve!

noa h2 spec
noa h2 spec
noa h2 spec
noa h2 spec
noa h2 symbol

Argëtim serioz

H2 vjen në dy ngjyra - gri, për ata që kërkojnë thjeshtësi dhe hijeshi, ndërsa ata që duan të dalin nga turma mund të zgjedhin ngjyrën rose gold për t'ju treguar botës!

noa n2 black noa n2 pink

Specifikimet teknike

 • MTK6737 Quad Core, 1.3GHz
 • 5” HD 1280*720 INCELL Display
 • 2GB RAM
 • 16GB Ruajtje
 • 2250 mAh lithium
 • Android 6.0
H2 noa mobile sketch
 • 5 MP përparme / 13MP pasme
 • 4G LTE
 • A-GPS
 • SIM I DYFISHT
 • micro USB
 • 141*70*7.5 mm

mbështetje