Next Se
nextse noa phone

Lloji i ri i argëtimit

Përjetoni teknologjinë më të fundit në teknologjinë e telefonave me NOA NextSE, e cila sigurisht do të ju ler pa fjalë!

android

Android 7.0

display

5" FWVGA

3g

3G

ram_rom

1GB / 8GB

fast_charging

2550mAh

bluetooth

Bluetooth 4.0

Dyfish mundësi më shumë

Shumë pak ofrues të shërbimeve mobile ofrojnë një sërë opsionesh dhe tarifash për përzgjedhje. Në mënyrë që t'ju japim një përzgjedhje më të mirë të përfitimeve të rrjetit, ne kemi siguruar telefonin e ardhshëm NEXT SE me dy vende për kartel SIM në mënyrë që të mund të përdorni dy ofrues në një pajisje!

Specifikimet teknike

  • SC7731C Quad core 1.2GHz
  • 5 inch IPS FWVGA 480*854px
  • 1GB RAM
  • 8GB
  • Android 7.0
noa nextse sketch
  • 2550 mAh lithium
  • 2MP e parme / 5MP e pasme
  • 3G
  • Dual SIM
  • 124x63x9.3mm

mbështetje