LOOP

noa core
NDRYSHIM I PAPRITUR
noa core loop phone noa core loop phone

SHOK BESNIK

NË ARITJEN TUAJ

display

4.5" QHD

bluetooth

Bluetooth 4.0

dual_sim

SIM e dyfishtë

ram_rom

1GB / 8GB

noa core loop phones

Më i madh në brendësi

Ekrani QHD i Loop-it tregon imazhe të qarta dhe të mprehta që pavarësisht madhësisë së tyre të vogël nuk sakrifikojnë qartësinë dhe kohën e përgjigjes. Gjërat e mira vijnë në pako të vogla!

Çmimi i tij i përballueshëm, shtëpizë me formë ergonomike e bëjnë telefonin celular për të gjithë!

noa loop visuals noa loop visuals
noa core loop phones

Specifikimet teknike

 • MTK6580 Quad core 1.3 GHz
 • 4.5” QHD IPS 540*960
 • 1GB RAM
 • 8GB Storage
 • 1500 mAh lithium
 • Android 5.1
NOA Core loop sketch
 • 2MP / 5MP with flashlight
 • 3G
 • GPS + AGPS Navigator
 • Dual SIM
 • Micro USB 2.0
 • 133*67*9.8 mm

mbështetje