NOA l12

DYFISHONI
EFIKASITETIN TUAJ

Thjeshtoni jetën tuaj dhe fokusohuni në gjëra të rëndësishme me ndihmën e një pajisjeje të sigurt dhe të besueshme!

display

2.4" ekran

dual_sim

SIM e dyfishtë

bluetooth

Bluetooth

speakers

Radio FM

MUSIC AND NEWS ON THE GO!

Gëzoni pasurinë e informacionit kudo që të jeni me NOA L12. Plug vetëm në kufje!

noa radio

Specifikimet teknike

  • SC 6531E
  • 2.4" 240*320px
  • 32MB RAM
  • 32MB
  • 1.800mAh
L12 noa mobile sketch
  • Dvostruki SIM
  • 2G
  • FM Radio
  • Micro USB 2.0
  • 122.4*53*13.4mm

mbështetje