H10le

Tjetra anë e fuqisë

NOA EISA BestBuy Award 2017/2018

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2017-2018

hardness_glass icon
Ekran AMOLED
memory icon
4GB/64GB
camera icon
Dy kamera
core icon
10 core 2.6
fingerprint icon
Shenja të gishtërinjëve
profile icon
7.1mm

Elegant dhe i mprehtë

Çfarë përdoret shpesh, bie shpesh, dhe telefonët mobil nuk janë përjashtim. Për t'u siguruar që përvoja juaj mobile nuk ndërprehet nga një rënie e keqe, NOA H10le ka një dizajn tërësisht nga alumini, i cili mbështjell brendinë delikate elektronike në një kornizë elegante, rezistente nga rëniet.

Kamerë e pasme e dyfishtë 13MP

Kamera e pasme e dyfishtë 13MP është e pajisur me një auto fokus dhe kalkulim automatik të temperaturës - Mësohuni të bëni fotografi të përsosura me një shtypje butoni!

Një pasuri ngjyrash

Kur vie te telefonët mobil modernë, konsumimi i energjisë është kritik. Prandaj NOA H20le vie me një ekran AMOLED, i cili drastikisht ul konsumimin e baterisë në mënyrë që të zgjasë shtrirjen efektive si të juve, si të telefonit tuaj mobil.

Mbani sekretet tuaja

A jeni lodhur duke mbajtur mend numra pini, gjeste dhe tjera masa mbrojtëse të mbylljes së ekranit? NOA H10le vie me një lexues të shenjave të gishtërinjëve, i cili e mbyll dhe e hap telefonin tuaj me vetëm një prekje. Privatësia e plotë kurrë nuk ka qenë më e thjeshtë!

Edhe më shumë nga gjithçka

See the details

Mos humbisni asgjë

Technical specifications

 • MTK Helio X27 Ten core 2.6GHz
 • Ekran 5.5” AMOLED 1080*1920
 • 4GB RAM
 • 64GB
 • 3800 mAh
 • Android 7.1.1
 • 13MP / 2x13MP
 • 4G LTE
 • GPS + A-GPS
 • 2 SIM kartela
 • USB Type-C
 • 154*76*7.1 mm

Support

Datasheet ~ 906kB

Vegla ndriçues ~ 12MB