Sprint4G

NOA sprint4g

Më i shpejtë se kurrë

EJANI NË REVOLUCIONIN 4G DHE PËRJETONI KOMUNIKIMIN E SHPEJTË SA RRUFEJA

Android icon
Android 7.0
display icon
12,7 cm (5,0") HD
memory icon
4G LTE
memory icon
2GB / 16GB
fast charging icon
2800 mAh
fingerprint icon
Shenjat e gishtërinjëve

4G LTE

LINKU I ARDHSHËM

Me avancimin e telefonëve po avancohet edhe infrastruktura e krijuar per funksionimin e tyre. Rrjetet 4G janë duke u përhapur përreth botës, dhe duke e pasur këtë parasysh ne krijuam NOA Sprint 4G si një pajisje te arritshme 4G e cila ofron nje pasuri mundësish teknologjike për çdokë!

DYFISHOJENI KAPACITETIN TUAJ PËR KOMUNIKIM+J17

Jo të gjithë ofruesit kanë kapacitetin të na japin neve atë që kemi nevojë, dhe nganjëherë nuk duam që të lidhemi me vetëm një numër telefoni. Në mënyrë që të rrisim dobine e telefonit kur vie tek thirrjet telefonike ose përdorimi i të dhënave ne i kemi dhënë NOA Spring 4G dy SIM vende, njëra nano dhe tjetra micro, duke ju dhënë juve dy numra telefoni në vetëm një pajisje!

NOA Sprint4G LTE micro SIM NOA Sprint4G LTE nano SIM
NOA Sprint4G LTE

SIGURI PA MERAK

Numri i fjalëkalimeve, PIN-ëve dhe mjeteve tjera të sigurisë vazhdojnë të rriten ditë pas dite. Për ta bërë jetën më të lehtë, ne I kemi dhënë NOA Sprint4G një lexues të shenjave të gishtërinjëve, që ua mban privatësinë të fshehtë me vetëm një prekje gishti.

NOA sprint4g
NOA Sprint4G Android 7

NOUGAT I SHIJSHËM

Ne jemi siguruar që çdo pjesë e NOA Sprint4G është e përditësuar, dhe kjo vlen edhe për sistemin operues. Ejani dhe bashkohuni me revolucionin e mobilit me Android 7.0 dhe sigurohuni që aplikacionet tuaja do të punojnë për merak!

See the details

Mos humbisni asgjë

Technical specifications

  • MT6737 ARM MaliT720-MP1 Quad core 1.3GHz
  • 5" HD IPS 720x1280px
  • 2GB RAM
  • 16GB
  • Android 7.0
  • 2800 mAh litium
  • 5MP para / 8MP prapa
  • 4G
  • 2 SIM kartela
  • 143*71.5*9.5 mm

Support

Datasheet ~ 554kB